zarabiaj kilkaset złotych miesiecznie niewychodzac z domu wystarczy staly internet i kilkanascie minut dziennie
www.kasa-kajster.pl/index.php?affiliate=2024
| Witamy na Postownia.pl ! |
|---|
|
Znajdziesz tutaj wiele zagadnień z przeróżnej tematyki. Wiele poradników, opinii użytkowników itp. Jeżeli masz konto zaloguj się. Jeżeli nieposiadasz jeszcze konta to załóż je za darmo w kilka sekund. Na pewno nie pożałujesz. Uwaga! Forum może być niepoprawnie wyświetlane w przeglądarce Internet Explorer 6. Do poprawnego korzystania z forum radzimy skorzystać z Opery, Mozilli Firefox oraz Google Chrome. Zostań VIPem, kliknij w ten temat -> viewtopic.php?f=4&t=351 Pozdrawiamy, Ekipa Postownia.pl |
zarabiaj w domu
-
kodex

- Grupa: Użytkownik
- Z nami od: 7 sie 2009, o 18:09
- GG: 9727200
- Imię: Robert
Re: zarabiaj w domu
Moim zdanie nie warto poświęcać czasu na żmudne klikanie w reklamy i poszukiwanie innych do klikania z prostego powodu nie opłaca się. Jedynym sprawdzonym i dobrym sposobem na zarabianie jest freelancing lub jak kolega wyżej napisał programy partnerskie oferujące wyświetlanie reklam na naszych witrynach. Oprócz słynnego na całym świece Adsense dobrym polskim programem wydaje mi się Adkontekst.
Zobacz mojego timika na http://www.timik.pl/timiki.php?user=8035&nick=Tomlee
-
Tomlee

- Z nami od: 10 sie 2009, o 21:45
masz racje korzystałem z niego (Adkontekst), lecz najkorzystniejszy jest według mnie AdSense.
???
-
kodex

- Z nami od: 7 sie 2009, o 18:09
- GG: 9727200
- Imię: Robert
A w Adkontekst jesteś zobowiązany do płacenia za zarobione pieniądze podatku lub obciążony jakimiś innymi zobowiązaniami wobec instytucji państwowych czy samego Adkontekst?
Zobacz mojego timika na http://www.timik.pl/timiki.php?user=8035&nick=Tomlee
-
Tomlee

- Z nami od: 10 sie 2009, o 21:45
Czy ktoś korzystał i zna praktyczną stronę reklam polegających na wstawianiu linków reklamowych w tekście na stronie?
-
jarek13

- Z nami od: 11 lut 2010, o 21:00